Professzionalitásés minőség 1967-óta!


Egyénre szabott professzionális minőséget nyújtani mindenkor, elérhető áron, a legmagasabb fokú szakmai tudás és a legmodernebb technológia segítségével, megőrizvén a kisvárosokra oly jellemző közvetlenséget.

Történetünk


Idősebb Kincses István a Zalai Hírlapnál kezdte fényképész tevékenységet, majd 1967-ben felesége, Igazi Terézia Piroska (Piri néni) segítségével megnyitották a KINCSES FOTÓ első üzletét.

A fotózás, a képkészítés és a kisvállalkozói élet rejtelmeibe gyermekeiket is bevezették és velük azt megszerettették. Így alakult, hogy édesapám, ifj. Kincses István is a fotózásnak szentelte az életet. Persze minden sikeres férfi mögött áll egy asszony, aki ebben az esetben Bakonyi Gizella, az  édesanyám.

Ők vezették be Zalaegerszegen a színes technológiát és már a 80-as években olyan trükköket alkalmaztak műtermi felvételeiknél, amelyeket még országosan is csak kevesen ismertek. Ők tértek át elsőként a gépesített képelőhívásra, ezáltal tették szélesebb körűvé, így sokak számára elérhetővé a minőségi és gyors képkidolgozást elérhető áron.

Mára én, Kincses Attila képviselem a KINCSES FOTÓ harmadik generációját. A családi tradícióhoz hűen célom a mindenkori élenjárás nemcsak a fotózási technológia, hanem ügyfeleink igényeinek maximális, személyre szabott kielégítése tekintetében is.

Kincses Attila

Kincses Attila vagyok, fényképész. Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakmát már gyerekkoromban magamba szívhattam, a legjobbaktól tanulhattam, a szintén fényképész édesapámtól és nagypapámtól.
Lendületes, fiatal csapatommal azon dolgozunk, hogy életetek legjobb pillanatai kerüljenek megörökítésre és örök emlékként megmaradjon számotokra.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, így a fotózás mellett nem lesz gondotok a videóra sem és az utómunkákat is jó kezekben tudhatjátok nálunk.
A személyes kapcsolatra nagyon nagy súlyt fektetünk, hiszen a kölcsönös bizalomra építve tudjuk a fotókon az érzelmeket, érzéseket a maguk természetességében megmutatni.

Fontos, hogy a véleményed legyen mérvadó. Szeretem a közvetlenséget, a vidámságot, a kreatív dolgokat. Az őszinte és nyitott emberi kapcsolatok építenek.

Természetemből és temperamentumomból adódóan szeretem az extrém, különleges, egyedi helyzeteket, helyszíneket. Újat alkotni, elszakadni a sablonoktól.

Fotózás

Magas színvonal és minőség, mely garantáltan időtálló

Videózás

Széles körű szolgáltatások a mozgókép szerelmeseinek

Reprodukció

Sérült, szakadt és károsodott képeit újjá varázsoljuk!

Képkidolgozás

...hogy a legfontosabb képek kézzel foghatók legyenek

Nagyméretü nyomtatás

Ha nagyobbra vágyna az átlagosnál...

Képkeretezés, ajándéktárgyak!

Megannyi ötlet számos alkalomra