Fotókönyv

Elegáns, változatos megoldás a legrövidebb idő alatt!

 

Ha a leggyorsabb, de mégis elegáns és minőségi megoldást keresi fotókönyve elkészítésére, akkor a gyorskötésű fotókönyv a jó választás. Egyedi technológiájának köszönhetően bármikor bővíthető, akár a könyv elkészítése után is kiválaszthatja üzleteinkben az elkészült műhöz leginkább illő borítót. Több elterjedt méretben, bőr, textil és kreatív kivitelben, ablakos és teli első borítóval is elérhetők.

22×28

Kedvelt méretű, álló vagy fekvő arányú fotókönyv típus. Szerkesztőnkben többféle stílusban, kész sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthat egy gyönyörű könyvet, amihez számos bőr és szövetborítónk közül választva igazán értékes emléket vagy ajándékot alkothat könnyen, gyorsan és élvezetesen.

30×30

Négyzetes, elegáns formája, nagyvonalú kivitele kitűnő választás esküvők, ünnepek, évfordulók fényképeinek megőrzésére. Szerkesztőnkben lehetőség van különböző típusban és formában, előre kialakított sablonok segítségével könnyedén felépíteni a könyvet, melyhez számos színű és anyagú borítót választhat. Remek ajándék készül belőle, mely örök emlék marad.

Fényképes naptár

Lapozható és poszter naptárak kedvenc képeiből!

Naptárak saját fotóiból!

Válassza akár a lapozható fotónaptárat, vagy az egy lapos, dekoratív poszternaptár formát, képei egész évben elkísérik. Saját fotóival jelezheti az Ön számára fontos ünnepeket, a dekorációs lapok pedig szabadon szerkeszthetők, feliratozhatók, díszíthetők.

22×28

Kedvelt méretű, álló vagy fekvő arányú naptár típus. Szerkesztőnkben többféle stílusban, kész sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthat egy gyönyörű naptárat, mellyel igazán értékes emléket vagy ajándékot alkothat könnyen, gyorsan és élvezetesen.

30×30

Négyzetes, elegáns formája, nagyvonalú kivitele kitűnő választás esküvők, ünnepek, évfordulók fényképeinek megőrzésére. Szerkesztőnkben lehetőség van különböző típusban és formában, előre kialakított sablonok segítségével könnyedén felépíteni a naptárat. Remek ajándék készül belőle, mely örök emlék marad.

Az online rendelés ÚJRA ELÉRHETŐ!

Töltse fel fotóit, vagy rendeljen ajándéktárgyakat otthonról, kényelmesen, a nap bármely szakában!

Az online felületen külön letöltés vagy telepítés nélkül, AZONNAL leadhatja rendelését.