Babafotózás

Babafotózás - Újszülött Fotózás

A születés… az egyik legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel történhet. Saját magadat látod benne, szemében lelkednek egy kis darabja csillan meg, s ilyenkor érzed igazán, milyen gyönyörűt alkottál. Figyelemmel kíséred, ahogyan cseperedik, egyre több minden iránt érdeklődik, először négykézláb, majd két lábon szalad előled kacagva fogócskázáskor, vagy épp félig kikandikálva a függöny mögül próbál elbújni előled.

Mikor először szólít Anyának… Annyi felejthetetlen és lenyűgöző mérföldköve van a gyermek cseperedésének, melyre évek múlva szívet melengető boldogsággal emlékeztek vissza…

Ezek a pillanatok, melyek nem maradhatnak megörökítés nélkül!


Babafotózás

A babafotózás a gyermekeket életük első pár évében örökíti meg, mikor testük és személyiségük változása a legintenzívebb. Ilyenkor akár hétről-hétre, hónapról-hónapra változhatnak, érdemes hát minden pillanatot megragadni! Igény szerint a műtermet egy pillanat alatt játszóházzá alakítva készítünk vidám és elbűvölő képeket a gyerkőcről.


Babafotózás - Gyerekfotózás

Egy pillantás, két pillantás… hopp! Már fel is nőttek! A gyerekfotózásnál már sokkal aktívabb, változatosabb a fotózás menete. A lurkók már maguktól is könnyedén feloldódnak, pózolnak és játszanak. Ezt a játékosságot használjuk mi is és velük együtt bolondozunk/mókázunk.


Babafotózás és Gyerekfotózás külső helyszínen

Különleges, egyedi hangulata van a külső helyszíni babafotózásnak – legyen az akár szabad téren, akár az otthon melegében vagy egy általad választott helyszínen. A gyermek minél felszabadultabb, annál természetesebb és életvidámabb képek születnek.