Poszter, vászonkép, matrica, tapéta!

Normál vagy akár panoráma stílusban!

Nagyméretű dekoratív elemek irodába és otthonra egyaránt!

Vászonkép készítése

Szép és dekoratív, akár egy festmény, mégis valósághűen adja vissza kedvenc fotójának részleteit is. Akár általános-, akár egyedi méretű a vászonkép, vakrámára feszítve, keretezve vagy önmagában is teljes értékű, csodálatos díszítés. Készíthető egy fotóból, de képeiből kollázs is alkotható!

vászonkép
nagymeretu_nyomatok

Nagyméretű nyomatok készítése

Képzeljen el egy csodálatos színmélységű és részletgazdag portréfotót, vagy tájképet. Most képzelje el ugyanezt akár emberi életnagyságban! Posztereinken a maximális minőséget nyújtjuk, s a kivitelezésnek csupán a képzelet szabhat határt!

Egyedi fali tapéta

Díszítsd faladat kedvenc fotóiddal egy igazán egyedi megoldással! Akár egy önálló fényképet, akár sok képből összeálló kollázst is készíttethetsz akár már másnapra! A tapétanyomtatás segítségével kedvenc fotóid kiváló mínőségben, mindig veled lehetnek! A tapéta cseppálló és nagyobb felületet lefed, mint egy vászonkép, mely inkább kisebb helyek kitöltésére alkalmas.

fekvo_panorama

Álló és fekvő panorámaképek

Szeretné mindig látni ugyanazt a tájat, de túl sok fontos részlete van, ami nem szeretné, ha lemaradna? A panorámakép pontosan ezért olyan lélegzetelállító, hiszen teljes egészében visszaadja azt a látványt, mely megragadta a tekintetét. A legjobb pedig, hogy akár poszter, vászonkép is készülhet belőle!

Az online rendelés ÚJRA ELÉRHETŐ!

Töltse fel fotóit, vagy rendeljen ajándéktárgyakat otthonról, kényelmesen, a nap bármely szakában!

Az online felületen külön letöltés vagy telepítés nélkül, AZONNAL leadhatja rendelését.