Keretezés - Képkeretezés - Kasírozás

Keretezés - szolgáltatások:

Üzletünk teljes körű képkeretező szolgáltatásokat nyújt, melyek a következők:

  • festmény, rézkarc, akvarell, fotó, grafika,gobelin keretezés, stb.,
  • fa (hagyományos) keretek
  • fém és aluminium keretek
  • müanyag keretek
  • klipszes keretek
  • paszpartuzás
  • kasírozás
  • laminálás
  • tárgyak, puzzle, stb. keretezése
  • vászonfeszítés

Kínálatunkban szerepelnek fa, műanyag és alumínium képkeretek, több féle paszpartu karton, üvegek (normál, matt, tükröződésmentes).

175

különböző léctipus

12

különböző szabványos méret

13

fajta paszpartu

Képkeretezés

Több hazai nagykereskedő telljes választékából dolgozunk!

Méret & stílus

Szabványos méreteinken kívül rendelhető egyedi méretü keretek, melyek több mint száz féle léctipussal teljesen a saját igényekhez tudjuk szabni.

Keretezés leírás:

A kereteket alapanyagukat tekintve a következőek lehetnek:

– A fából készült képkeret a képkeretezés legrégebbi és leggyakrabban használt alapanyaga. A nagy formaválaszték, szín és felületkezelése páratlan lehetőséget kínál a kreativitásnak. A természetes anyag melegsége, tapintása, vonzó az ember számára.
– Az alumíniumból és egyéb fémből készült képkeretek megjelenésük óta igen sikeresek a festők, fényképészek, galériák körében.
– Újabban habosított műanyagból is készülnek képkeretek, melyeket kedvezőbb áraik miatt részesítenek előnyben. Kidolgozásuk ill. felületkezelésük sokban hasonlít fából készült társaikhoz.

Paszpartúzás:

A paszpartu egy kb. 1,4 mm vastag méretre vágott ablakú szines karton mely mögé helyezzük a keretezendő anyagot, így egy légrést biztosítva az nem érintkezik közvetlenül az üveggel. Védő funkcióján túl rendkívüli esztétikai és dekoratív hatást kölcsönöz a bekeretezett képnek, valamint méret növelő szerepe is van.

A különböző színű, különleges sarokvágású paszpartúzás külön emelheti az esztétikai élményt.

Nagy színválasztékban kapható, metszetekhez, grafikákhoz, fotókhoz javasoljuk a paszpartu használatát, mivel képe így több teret kap, jobban a középpontba kerül.

Üveg:

Az üveg megvédi a mögötte lévő képet a külvilág káros hatásaitól (por, füst, UV sugárzás). Igény szerint, használhatunk normál valamint tükröződésmentes (antireflex) üveget. Manapság már lehet helyettesíteni az üveget plexivel, ami ugyan drágább és nem annyira karcálló, de nagyméretű képek esetén előnyösebb mivel könnyebb az üvegnél és nehezebben törik.

Kasírozott képek

A kasírozott kép egy elegáns, finom kidolgozású táblára különleges eljárással felragasztott fotó. A tábla hátoldali kialakításának és kellékeinek köszönhetően könnyen falra erősíthető, vagy önmagában is megáll, így egyszerűen díszítheti kedvenc fotóival lakását, asztalát.

Kasírozott képek több méretben és vastagságban egyszerű és elegáns dekorációk